Τρίτη 12 Μαΐου 2009

*. Το 3 hamfest της Βέροιας.

Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ημαθίας διοργάνωσε το 3o Ham-fest Βέροιας το οποίο πραγματοποιήθηκε στο ίδιο ακριβώς χώρο στο Μακροχώρι Ημαθίας στην Κυριακή 10 Μαΐου. Συνάδελφοι ραδιοερασιτέχνες απ΄όλοι την Ελλάδα επισκέφθηκαν τον χώρο της εκδήλωσης. Μα τι είναι το ham-fest???? Είναι μια εκδήλωση όπου μαζεύονται ραδιοερασιτέχνες και όχι μόνο,και γίνονται αγοροπωλησίες ασυρμάτων ,μεταχειρισμένα ή καινούρια , κεραιών ,πυκνωτών, και οτιδήποτε που μπορεί να χρειασθεί για το χόμπι μας.

1° Ham Fest Δυτικής Μακεδονίας

Η Ραδιολέσχη Φλώρινας διοργανώνει στον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου Ν. Φλώρινας την Κυριακή 14 Ιουνίου 2009 την 1η Ραδιοερασιτεχνική Συνάντηση στη Δυτική Μακεδονία


Καλούμε όλους τους φίλους Ραδιοερασιτέχνες, απ' όλη την Ελλάδα να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Το Ham Fest θα γίνει στο Camping του Αγίου Παντελεήμονα Αμυνταίου Ν. Φλώρινας, σ' ένα μαγευτικό τοπίο, δίπλα στη λίμνη Βεγορίτιδα.

Ο χώρος διαθέτει μεγάλο parking και ηλεκτρικό ρεύμα. Η παραχώρηση του χώρου θα είναι δωρεάν για Συλλόγους, ραδιοερασιτέχνες και εμπόρους.

Ενδεικτικές αποστάσεις : 30 λεπτά από Έδεσσα, 20 λεπτά από Πτολεμαΐδα, 35 λεπτά από Κοζάνη, 1 ώρα από Βέροια, 1 1/2 ώρα από Θεσσαλονίκη.



Φωτογραφίες απ΄την εκδήλωση όπου ο Beebbc (sv2bbc ), εκθέτει την προς πώληση πραμάτεια του.





Από αριστέρα προς δεξιά ο Nίκος ( sv2ayt ), o Περικλής (sv2bes) , ο Μάκης (sv1aci) , άγνωστος .
Ο melitasos (sv2aok) επιδεικνύει την κεραία βραχέων του αυτοκινήτου του.

1 σχόλιο: